Misiunea noastră

DiamondLily a fost creat pentru a face viața mai ușoară femeilor. Când vine vorba de sănătatea femeilor, dorim să ajutăm toate femeile, de la prima menstruație până la menopauză, în toate etapele vieții.

Misiunea noastră este să oferim soluții, sfaturi și ponturi pentru toate problemele de sănătate care apar femeilor, fie că este vorba de:

DiamondLily női egészség logo küldetésünk

  • incontinenţă
  • slăbiciune musculară a planșeului pelvin
  • contracepţie
  • fertilitate, sarcină
  • infertilitate
  • menstruaţie
  • sănătatea intimă și sexuală
  • hormoni
  • sănătatea mentală
  • ginecologie și alte domenii ale sănătății femeilor

DiamondLily este excepțional, deoarece aceste teme pot fi găsite într-un singur loc și complet pe site-ul nostru.

Acest lucru vă va economisi timp și energie!

Incontinența

Una dintre cele mai importante domenii ale noastre este incontinența și sănătatea planșeului pelvin: 1 din 3 femei suferă de un anumit tip de boală a planșeului pelvin, precum „picătură de urină”. Această afecțiune privește nu numai femeile în vârstă, ci și femeile postpartum, mame de toate vârstele. Cu toate acestea, din cauza stigmatizării, femeile nu îndrăznesc să vorbească despre asta și de obicei apelează la un specialist după 6-8 ani.

Misiunea noastră este să schimbăm acest lucru, deoarece problema ar putea fi contracarată și rezolvată din timp. În acest scop, încercăm să facem problema incontinenței cât mai cunoscută, astfel încât simptomele și momentele neplăcute din viața femeilor noastre să fie înlăturate cât mai repede și ele să poată duce o viață de calitate.

Contracepția

Următorul nostru domeniu, despre care încercăm să informăm femeile, este contracepția. Găsirea celei mai potrivite metode de contracepție nu este o sarcină ușoară, în plus, ceea ce este considerat optim poate varia foarte mult individual. Misiunea noastră este să implementăm metodele disponibile, să difuzăm știri, să conștientizăm pericolele și efectele secundare ale fiecărei metode, să înlăturăm anumite concepții greșite și să oferim soluții alternative, mai moderne.

diamondlily küldetésünk női egészség

CARACTERISTICILE SITE-ULUI

E-shop

Magazinul online DiamondLily oferă doar cele mai moderne și specializate produse, care oferă soluții inovatoare problemelor de sănătate ale femeilor. Alegem produsele noastre premium cu grijă deosebită, deoarece scopul nostru este să oferim soluții sigure la aceste probleme.

Blog

Pe blogul DiamondLily, împărtășim articole orientate spre știință, care sunt descrise ușor și clar. Pe lângă contribuțiile proprii, oferim și posibilitatea de a vă exprima opiniile pe blogul nostru: oricine poate trimite articole interesante, pe care le publicăm după evaluarea siguranței conținutului!

Grup pe Facebook

DiamondLily este atât de angajată să ajute femeile încât a lansat și un grup închis pe Facebook axat pe probleme ginecologice. În grupul All About Gynecology, membrii își pot împărtăși problemele, experiențele, opiniile și întrebările ginecologice. În grup fac parte și medici ginecologi – medici care oferă răspunsuri profesionale la întrebările care te preocupă.

Credem că DiamondLily va fi un loc comunitar pentru toate femei, care pot apela cu încredere la noi!

DiamondLily