Emy Kegel Pelvic Trainer

Emy Kegel Pelvic Trainer

1.019,90 lei (TVA inclus)

Utilizați dispozitivul inteligent Emy Kegel (Antrenorul musculaturii planșeului pelvin) și modelați mușchii podelei pelvine la forma dorită prin exerciții fizice! Puteți scăpa de incontinență, scurgerile nedorite de urină sau puteți reveni în formă după naștere.

Cu abordări jucăușe, poți acorda o atenție deplină mușchilor tăi în timp ce lucrezi – iar timpul zboară! :) Dezvoltatorii Emy au încercat să facă antrenamentul pelvian distractiv, spre deosebire de antrenamentele anterioare, mai puțin eficiente, care erau adesea foarte repetitive și incomode. Uită de cursurile de grup și pune-te în formă acolo jos, în intimitate, prin joacă și distracție!

O traducere în română a instrucțiunilor de utilizare este disponibilă făcând clic aici, dar se recomandă cunoașterea limbii engleze, franceză, germană, olandeză sau spaniolă.

SKU: AD_FIZ_EMY_1 Categorie:

Descriere

Datorită sistemului de colectare continuă a datelor (biofeedback), utilizatorii dispozitivului au întotdeauna informații actualizate despre exercițiile efectuate, progresul acestora și exercițiile rămase, folosind aplicația de telefon. În plus, procedurile de bază din aplicație pot fi adaptate complet individual în ceea ce privește puterea și obiectivele. În plus, puteți dezvolta propriile exerciții în viitor.

Scopul lui Emy este de a permite antrenamentul mușchilor planșeului pelvin pentru câteva minute pe zi. Cu Emy iți poti face exercițiile cu acuratețe, în mod corect, în conformitate cu standarde medicale stricte, dar in același timp îți petreci timpul de antrenament într-un stil jucăuș. Pur și simplu porniți dispozitivul conform instrucțiunilor, conectați-l la aplicația de pe telefon și sunteți gata de plecare! Tutorialele sunt disponibile în aplicație în mai multe limbi. O parte semnificativă dintre utilizatori au simțit diferența după 2 săptămâni și 99% au fost complet mulțumiți de rezultatele obținute după 6 săptămâni.

Husa produsului este impermeabilă și necesită curățare separată după utilizare. Vă recomandăm un spray de curățare intim pentru curățare! Și pentru confort maxim, folosește gelul încorporat, pe care îl poți comanda și din magazinul nostru online! Utilizarea Emy nu este recomandată în timpul sarcinii și în timpul fazei inițiale de regenerare care urmează.

Produsul provine dintr-un depozit extern iar timpul de livrare poate fi ceva mai mare decât cel obișnuit de 2-3 zile lucrătoare.

Informații suplimentare

Evaluează puterea musculaturii

Dispozitivul, datorită senzorilor care funcționează continuu, evaluează și notează rezistența mușchilor planșeului pelvin. Pentru a face acest lucru, personalizați în mod corespunzător programele din aplicația de telefon.

Complet personalizabil

Datorită aplicației pentru telefon, funcționarea dispozitivului poate fi personalizată până la cel mai mic detaliu. Acest lucru vă va asigura că faceți cele mai precise și adecvate exerciții posibile. Puteți să vă stabiliți propriile obiective, să puneți împreună programe.

Operațiune bazată pe teoria jocurilor

Când utilizați instrumentul, aveți sentimentul că nu faceți aproape niciun exercițiu! Cu obiectivele fixate și jocurile de stimulare care trebuie atinse în aplicație, totul pare un joc captivant, deși faceți exerciții testate medical!

Feedback continuu

Datorită telefonului tău, poți vedea grafice precise ale progresului tău, urmărind constant îmbunătățirea performanțelor, pe care o vei simți nu numai asupra corpului tău, ci și evalua din momentul cînd ai început.

Dispozitiv de calitate - concept și execuție europeană

Aparatul este fabricat integral in Europa, programul de software pentru acesta este conceput in Europa, datele sunt stocate local iar administrarea garantiei are loc in UE.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Emy Kegel Pelvic Trainer”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *