PAVIRONA – Pachet de 3 cutii

PAVIRONA – Pachet de 3 cutii

323,73 lei (TVA inclus)

„Sănătatea este pe primul loc!” – o auzim de multe ori în viața de zi cu zi, dar facem tot ce ne stă în putință pentru a crea armonie fizică și psihică? Ce facem pentru a ne întări sistemul imunitar? Cum încercăm să facem corpul nostru rezistent la virusuri? Ce se întâmplă dacă ne luptăm de mult timp cu infecția cu HPV?
În ritmul dictat de viața modernă, avem puțin timp și șanse să aducem nutrienții potriviți în corpul nostru, pentru ca sistemul nostru imunitar să obțină sprijinul potrivit. Prin compoziția sa și activitatea antivirală, Pavirona ajută la acest lucru.
Pavirona, are o compoziție care s-a dovedit în cercetările științifice, a fi cu adevărat eficientă în a ajuta scăderea numărului de recidive a herpesului genital sau / și eliminarea mai rapidă a HPV.
Este important să vă mențineți corpul să funcționeze corect chiar și atunci când vă confruntați cu provocări precum infecția cu HPV și să luați măsurile adecvate în timp util pentru a evita complicații mai grave.

Utilizarea PAVIRONA timp de 3 luni vă poate ajuta să vă simțiți bine, să vă ușureze viața de zi cu zi, să vă echilibrați sistemul imunitar și să reduceți simptomele infecției cu HPV.

SKU: AD_PAVIRONA_RO_1-3 Categorie:

Descriere

PAVIRONA conține quercetină, extract de ceai verde, extract de licoirice (lemn dulce), extract de scorțișoară și seleniu.

PAVIRONA este realizată în întregime din ierburi și elemente vegetale. Potrivit pentru uz vegetarian și vegan.

Ingrediente: Aflați mai multe despre ingrediente în meniul „Informații suplimentare”. PAVIRONA nu conține dioxid de titan! Este produs în conformitate cu standardele GMP ți este Notificat la Ministerul Sănătății din Romania

Dozare (adulți): Luați 2 comprimate pe zi cu multe lichide, după masă.

Studiu de referință: Virusul papiloma uman (HPV): tratamentul sistemic cu Gene-Eden-VIR / Novirin elimină virusul în siguranță și eficient – Hanan Polansky, Edan Itzkovitz, Adrian Javaherian 2017

PAVIRONA este un supliment alimentar. Un supliment alimentar nu înlocuiește o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos.

S-ar putea să te intereseze și produsul Unisis

Informații suplimentare

Greutate 0,1 kg
Dimensiuni 9 × 4,5 × 11,5 cm
Quercetină

Quercetina este un polifenol natural care se găsește în plante pe care îl cunoaștem mai ales ca bio-flavonoid. Se găsește în multe plante, legume și fructe.

Extract de ceai verde

Ceaiul verde este de mult cunoscut și folosit ca element de plăcere și supliment alimentar, efectele sale nu trebuie să fie prezentate separat, așa cum oricum îl știți. :)
De asemenea, conține cantități mari de polifenoli, iar Biroul Federal de Medicamente din SUA a aprobat utilizarea extractului de ceai verde pentru herpesul genital.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7321293/
PAVIRONA conține o cantitate mare de extract de ceai verde pentru a introduce cantitatea potrivită în organism.

Extract de scorțișoară

Utilizarea scorțișoarei are, de asemenea, o istorie milenară în rândul omenirii, a fost folosită pentru multe lucruri și este folosită și astăzi în întreaga lume. Scorțișoara și extractul de scorțișoară pot fi găsite în multe locuri ca condiment pentru alimente dulci și sărate, băuturi și ca materie primă pentru suplimentele alimentare. Aproape toate părțile „arborele de scorțișoară” sunt utilizate în regiunea de origine.
A fost folosit în medicina tradițională în multe domenii, din India prin China până în aproape toate țările din Orientul Îndepărtat.
In zilele noastre, este popularizat in legatura cu sindromul de colon iritabil, este considerat potrivit pentru probleme gastroenterologice dar chiar si pentru alarme de insecte.

Extract de lemn dulce

Lemnul dulce este cultivat în multe părți ale lumii, din Europa prin Orientul Mijlociu până în Asia. De asemenea, este folosit ca aromă în bomboane, alte alimente și băuturi și, de exemplu, produse din tutun.
Utilizarea rădăcinii dulce are o istorie lungă în rândul oamenilor și a fost folosită în medicina tradițională pentru multe lucruri, de la plămâni la diferite sisteme circulatorii până la boli de rinichi.
Astăzi, extractul de lemn dulce este folosit în mod obișnuit ca supliment alimentar, mulți oameni promovându-l pentru probleme digestive, menopauză, infecții bacteriene și virale – chiar și dureri de gât.

Seleniu

Seleniul este una dintre cele mai importante componente ale corpului nostru din multe puncte de vedere. În principal datorită rolului său de antioxidant, este cheie în multe domenii ale vieții noastre.
Conform afirmațiilor aprobate ale Autorității Europene pentru Siguranța Alimentară, seleniul:
• contribuie la spermatogeneza normala (producerea de spermatozoizi)
• contribuie la cresterea si starea normala a parului
• contribuie la cresterea si starea normala a unghiilor
• contribuie la buna functionare a sistemului imunitar
• contribuie la functionarea normala a tiroidei
• contribuie la si promoveaza rezistenta celulelor la stresul oxidativ

Cantitatea de ingrediente:

Conținutul produsului / 2 tablete:
• Quercetină 200 mg
• Extract de ceai verde 200 mg
• Extract de scorțișoară 100 mg
• Extract de lemn dulce 50 mg
• Seleniu 0,4 mg

Alte informatii:

• A se pastra la temperaturi sub 25°C intr-un loc uscat.
• Ambalaj: blister PVC / PVDC / ALU
• Fiecare cutie conține 60 de comprimate filmate.
• Produsul nu se califică drept medicament.
• Nu cumpărați produse dezasamblate!
• Nu depășiți doza zilnică recomandată.
• Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată.
• A nu se lasa la indemana copiilor!
• Nu trebuie folosit pentru prevenirea sau tratarea bolilor!
• Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă aveți vreo boală în timpul sarcinii sau alăptării.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PAVIRONA – Pachet de 3 cutii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *