URIFECT – Pachet de 3 cutii

URIFECT – Pachet de 3 cutii

264,87 lei (TVA inclus)

„Ai avut infecții urinare ai în viață?” Nu ne surprinde daca raspunsul tău este că ai avut chiar de mai multe ori! Infecțiile tractului urinar se situează pe locul al doilea în top-ul celor mai comune infecții ale organismului. Studiile ne arată că 11%  dintre femeile peste 18 ani dezvolta anual o infectie urinara iar 20-30%  dintre ele vor avea o infecție recurentă în urmatoarele 6 luni. 35-53%  dintre femei vor avea o infecție recurentă în urmatoarele 12 luni

De cele mai multe ori se recomandă antibiotice, care însă pot conduce la selectarea unor tulpini de microbi patogeni (bacterii rele) de tip E.coli rezistenți la antibiotice, duc la reducerea numărului de bacterii bune (lactobacili) și la  apariția unor dezechilibre mari ale microbiotei urinare/vaginale (disbioză)

În cazul infecțiilor recurente, alternativele non-medicamentoase sunt în creștere iar beneficiile preparatelor cu D-manoză și extract de merișor sunt dovedite.

URIFECT, probiotic pentru corectarea disbiozei urinare și vaginale, este un supliment  oral 3-în-1 cu D-manoză și extract de merișor dar și cu 12 miliarde de microbi buni Lacticaseibacillus paracasei LPC-S01, în fiecare doză. Acest „microb bun”, intens studiat, demonstrează că deși administrat oral, va popula tractul urogenital și va reface echilibrul florei microbiene, ameliorând simtomatologia și prevenind recurența infecțiilor.

SKU: 10566 Categorie:

Descriere

URIFECT – Pachet de 3 cutii, spre deosebire de produsele clasice din acest tip, este un probiotic pentru flora vaginală și conține D-manoză, extract de merișor cu un continut important de proantocianidine, dar mai important, o tulpina bacteriana probiotica (Lacticaseibacillus paracasei LPC-S01) într-o cantitate mare de 12 miliarde UFC (unități formatoare de colonii) / doză, pentru a reface echilibrul și a susține o flora vaginală sănătoasă!

L. paracasei, această bacterie extrem de utilă apare în mod natural și este o parte importantă a florei vaginale sănătoase. Suplimentat pe cale orală, L. Paracasei LPC-S01 supraviețuiește încercărilor sistemului digestiv și apoi, odată ce ajunge în vagin, este capabil să se înmulțească și să se stabilească acolo.
De asemenea, susține restabilirea florei vaginale sănătoase și diverse, care poate contribui și la integritatea tractului urinar (3).
D-manoza monozaharidă poate inhiba aderența bacteriilor la tractul urinar și se arată promițătoare în prevenirea cistitei recurente (4).
Extractul de merișoare cu proantocianidine pot preveni, de asemenea, creșterea bacteriilor dăunătoare care au intrat în tractul urinar (5).

„Durerea îmi împiedică efectuarea sarcinilor zilnice sau în a-mi face treaba.”

„A trebuit să intru în concediu medical/ să-mi anulez programele din cauza asta”.

„Infecțiile recurente mi-au înrăutățit în mod semnificativ viața de zi cu zi, au dus la perioade de incapacitate de muncă și mi-au afectat, de asemenea, viața personală”.

Acestea sunt citate reale dintr-o cercetare online prin chestionar efectuată cu participarea a aproape 100 de femei (1), conform cărora peste 74% dintre respondenți se confruntă cu infecții recurente ale tractului urinar de mai multe ori pe an. Printre simptome se numără nevoia urgentă de a urina, care impune ca persoanele afectate să fie în permanență lângă baie, urinarea extrem de dureroasă, chiar sângeroasă, și crampe abdominale, care pot fi însoțite și de febră.

Infecția tractului urinar este o boală care afectează de obicei femeile, deși mai rar, poate apărea și la bărbați. Tratamentul se efectuează în mare parte cu antibiotice direcționate și supraveghere medicală, în ciuda acestui fapt, mulți oameni se luptă cu infecții recurente. Infectiile urinare pot avea multe cauze, la femei, din motive anatomice, la dezvoltarea lor pot contribui și uretra mai scurtă precum și flora vaginală dezechilibrată care favorizează pătrunderea mai ușoară a bacteriilor patogene în tractul urinar al femeilor, provocând probleme neplăcute și dureroase.

Ingrediente: Lacticaseibacillus paracasei 12 miliarde CFU/plic, extract de merișor 120 mg, D-manoză 500 mg. Excipienți: dioxid de siliciu, maltodrexină, acid citric, aromă naturală de căpșuni, colorant roșu sfeclă, sucraloză.

URIFECT folosește sistemul de ambalare T-WIN, un plic cu două compartimente separate ( în unul fiind L.paracasei), care permite depozitarea și eliberarea optima a conținutului.

Cutia de URIFECT are 10 plicuri dublu compartimentate (T-WIN) de 3 g (1 g + 2 g ) per cutie.

Doza zilnică recomandată: Un plic dublu compartimentat (T-WIN), preferabil înainte de masă, împreună cu un pahar cu apă (150 ml). Pentru prevenirea infecțiilor recurente se recomandă folosirea a 10 plicuri/luna timp de 3 luni (3 cutii)

Un studiu clinic* efectuat pe 55 de femei, cu vârsta între 20-45 de ani, 69%dintre ele active sexual în ultimele 3 luni, și având în medie 2 infecții urinare in ultimele 6 luni, a aratat o reducere cu până la 85.6% a recurenței infecțiilor urinare*

*Efficacy of an orally administered combination of L. paracasei, cranberry and D-mannose for the prevention of uncomplicated, recurrent urinary tract infections in women, Urology Journal,2020

URIFECT este un supliment alimentar. Suplimentele alimentar nu înlocuiesc o dietă echilibrată, diversificată și un stil de viață sănătos.

Linkuri:
(1) Contează, dacă te doare! – Cercetare prin chestionar online realizată cu participarea a 93 de femei de către Diamondlily.hu – Tot ce ține de ginecologie și persoanele care trăiesc cu dureri de vezică urinară și infecții recurente.
(2) Dr. Márta Rencsi: Infecție urinară, cistită
(3) Efectul consumului oral de capsule care conțin Lactobacillus paracasei LPC-S01 asupra microbiotei vaginale a femeilor adulte sănătoase: un studiu încrucișat randomizat, controlat cu placebo, dublu-orb Ranjan Koirala1,† , Giorgio Gargari1,† , Stefania Arioli1, Valentina Taverniti
(4) De ce d-manoza poate fi la fel de eficientă ca și antibioticele în tratamentul infecțiilor acute necomplicate ale tractului urinar inferior – Considerații preliminare și concluzii dintr-un studiu non-intervențional
(5) Infecțiile urinare: merișoarele reduc simptomatologia, băuturile dulci pot înrăutăți simptomele

Informații suplimentare

Greutate 0,063 kg
Dimensiuni 14 × 11,2 × 3 cm
Lacticaseibacillus paracasei LPC-S01

Speciile de Lactobacillus sunt caracterizate de o diversitate genetica extinsa, fiind izolate initial din flora vaginala*
Tulpina Lacticaseibacillus paracasei LPC-S01 administrată oral colonizează tractul gastrointestinal și urogenital, cu proprietăți aderente mari, rămânând în tractul digestiv pana la 5 zile după administrare*
Este rezistentă la antibiotice și la acțiunea sucurilor gastrice ( până la un pH = 2)*
Lacticaseibacillus paracasei LPC-S01 are efect probiotic la nivelul tractului urogenital prin administrare orala*
*The vaginal isolate L.paracasei LPC-SO1 is suitable for oral administration, Original Research of Frontiers in Microbiology, 2015

D-manoza

Este o monozaharidă ce se gasește ăn fructe si legume, precum merisoare, varză și roșii. Se absoarbe în întregime și se elimină nemodificată în urină. Se leagă de stratul de lectină al E.coli și împiedică aderarea bacteriei la pereții uretrei, vezicii urinare și rinichilor, favorizând eliminarea E.coli prin urină.
D-manozar educe populațiile de bacterii patogene din tractul urinar și sustine echilibrul florei microbiene. Totodată regenerează glicozaminoglicanii din peretele vezicii urinare și mucoasa. Reduce inflamația și starea de disconfort favorizînd reducerea recurenței infecțiilor urinare și a nevoii de tratamente cu antibiotic.

Extractul de merișor

Conține quercetină și proantocianidine (PACS) – fitonutrient si respectiv polifenoli cu ațtiune antiinflamatoare și care împiedică aderarea bacteriilor la peretii aparatului urinar si inmulțirea acestora.
Extractul de merișor restabileste un pH adecvat și favorizeaza vindecarea leziunilor mucoasei vezicii urinare.

Cantitatea de ingrediente

• Lacticaseibacillus paracasei LPC-S01 = 12 miliarde UFC (unități formatoare de colonii) / doză
• D-manoza = 500 mg / doză
• Extract de merișor = 120 mg

Alte informații

Avertismente:
• A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
• Nu depășiți doza zilnică recomandată.
• A nu se utiliza dacă plicul este rupt sau deteriorat.
• Produs ambalat în atmosferă protectoare.
• Nu conține gluten, lactoză.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „URIFECT – Pachet de 3 cutii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *