UNISIS – Pachet de 3 cutii

UNISIS – Pachet de 3 cutii

323,73 lei (TVA inclus)

„Sănătatea este pe primul loc!” – o auzim de multe ori în viața de zi cu zi, dar oare facem noi tot ce ne stă în putință pentru a crea armonie fizică și psihică?

Este foarte important să creăm confort pentru organismul nostru, confort care să poată combate cel mai bine impactul dăunător al factorilor externi. Stresul, graba, mâncatul unilateral, produsele de patiserie iîn exces , fumatul – toate aceste obiceiuri sunt dăunătoare. Rolul exercițiilor regulate și al echilibrului mental nu este subliniat suficient de mult, iar cu suplimente de bună calitate putem întări și mai mult sistemul de apărare al organismului.

Să ne străduim spre armonie, să facem tot posibilul să ne simțim cât mai bine în pielea noastră!

Administrarea UNISIS timp de 3 luni poate contribui la o stare de bine, echilibrată, ușurându-ne viața de zi cu zi.

SKU: AD_UNISIS_RO_1-3 Categorie:

Descriere

Studiile clinice au confirmat că utilizarea orală a preparatelor cu sulfat de glucosamină, sulfat de condroitină, hialuronat de sodiu, quercetină și rutin îmbunătățesc simptomele cistitei interstițiale (sau sindromului vezicii urinare dureroase) cu până la 50%. *Pentru a obține o eficacitate adecvată, studiilerecomandă utilizarea timp de cel puțin trei luni, chiar și utilizarea continuă în cazul afecțiunilor cronice.

Sa constatat că utilizarea ingredientelor suplimentelor alimentare care conțin mucopolizaharide și izoflavone ajută la restabilirea GAG ( glicozaminoglicanilor) din mucoasa vezicii urinare și la reducerea inflamației. Dacă nu știți dacă ați putea fi afectat de aceasta condiție, citiți articolul sau completați chestionarul nostru pentru a afla dacă sindromul vezicii urinare dureroase poate fi cauza simptomelor dumneavoastră. Dacă obțineți mai mult de 16 puncte la sfârșitul chestionarului, nu ezitați să încercați UNISIS!

UNISIS este produs exclusiv din ierburi și produse vegetale. Este potrivit pentru uz vegetarian și vegan!

Ingrediente: Produsul conține sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină, hialuronat de sodiu, quercetină și rutin. Pentru mai multe informații despre aceste componente, consultați articolul Mai multe informații. Este fabricat în conformitate cu standardele de bună practică de fabricație.

Mod de administrare: 2-4 comprimate zilnic, luate cu lichid.

* Referință: T.C. Theoharides, G.R. Sant: Studiu pilot deschis al CystoProtek în cistita interstițială; Int. J. Immunopathol Pharmacol, Jan-Mar 2005, 18 (1): 183-8.

UNISIS este un supliment alimentar. Suplimentele nu înlocuiesc o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos.

Informații suplimentare

Greutate 0,1 kg
Dimensiuni 9 × 4,5 × 11,5 cm
Sulfatul de condroitină

Utilizarea sulfatului de condroitină restabilește echilibrul metabolic, îmbunătățește sinteza de proteoglicani și colagen și producția de acid hialuronic de către sinoviocite, inhibă în același timp activitatea enzimelor condrolitice. Ca urmare, inflamația încetinește. Crește rezistența și flexibilitatea țesutului conjunctiv. În acest caz, sulfatul de condroitină este componenta principală a stratului de glicozaminoglican (GAG), care este stratul protector al vezicii urinare.

Hialuronatul de sodiu

Hialuronatul de sodiu funcționează ca un lubrifiant pentru țesuturi și joacă un rol important în reglarea interacțiunilor dintre țesuturile asociate. Formează o soluție netedă la contactul cu apa și, prin urmare, îmbunătățește învelișul extern, vâscos al celulelor. În acest caz, hialuronatul de sodiu este o altă componentă a stratului protector GAG al vezicii urinare.

Quercetina și rutinul

Quercetina este un flavonoid natural și non-acid. Rutinul întărește capilarele, reducând astfel riscul de hemoragie, pe lângă faptul că ajută la absorbția quercetinei și are efect antiinflamator.

Cantitatea de ingrediente

Conținutul produsului/tablete
Sulfat de glucozamină 120 mg
Sulfat de condroitină 150 mg
Hialuronat de sodiu 10 mg
Quercetină 150 mg
Rutină 20 mg

Alte infromații

A se pastra la temperaturi sub 25°C intr-un loc uscat.
Ambalaj: blister PVC / PVDC / ALU
Fiecare cutie conține 60 de comprimate filmate.
Produsul nu se califică drept medicament.
Nu cumpărați produse dezasamblate!
Nu depășiți doza zilnică recomandată.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată.
A nu se lasa la indemana copiilor!
Nu trebuie folosit pentru prevenirea sau tratarea bolilor!
Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă aveți vreo boală în timpul sarcinii sau alăptării.

Cistita interstițială

Cistita interstițială sau Sindromul vezicii urinare dureroase
Cistita interstițială este o afecțiune cronică care provoacă presiunea vezicii urinare, durerea vezicii urinare și uneori dureri pelvine. Durerea variază de la disconfort ușor până la durere severă. Afecțiunea face parte dintr-un spectru de boli cunoscute sub numele de sindromul vezicii urinare dureroase.
Vezica urinară este un organ gol, muscular, care stochează urina. Vezica urinară se extinde până se umple și apoi semnalează creierului că este timpul să urineze, comunicând prin nervii pelvieni. Acest lucru creează nevoia de a urina pentru majoritatea oamenilor.
În cazul cistitei interstițiale, aceste semnale se amestecă – simți nevoia de a urina mai des și cu volume mai mici de urină decât majoritatea oamenilor. Cistita interstitiala afecteaza cel mai adesea femeile si poate avea un impact de lunga durata asupra calitatii vietii.
Severitatea simptomelor este diferită pentru fiecare, iar unii oameni pot experimenta perioade fără simptome.
Deși semnele și simptomele cistitei interstițiale pot să semene cu cele ale unei infecții cronice ale tractului urinar, de obicei nu există nicio infecție. Cu toate acestea, simptomele se pot agrava dacă o persoană cu cistita interstițială face o infecție a tractului urinar.
Dacă aveți dureri cronice ale vezicii urinare sau senzația imperioasă de a urina (urgență)și frecvență mare de urinare, contactați medicul dumneavoastră pentru un diagnostic corect.
Deși cistita interstițială nu se vindecă, medicamentele și alte terapii pot oferi o reală amelliorare a simptomelor și calitate a vieții.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „UNISIS – Pachet de 3 cutii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *